Turkiet

Första 5 dagarna i Turkiet är över och nu först börjar det lugna ner sig och finnas tid för internet och uppdatering. Lördag den 13.4 flög jag alltså till Turkiet och blev genast körd till Alanya där jag nästa dag fick träffa nästan hela CC teamet (Contact Center). Vi hade introduktion i Alanya i 4 dagar, och kom till Side igår på eftermiddagen.

Alanya var vackert, introduktionen intressant och arbetskompisarna trevliga. Jag kom över mina fördomar om Turkiet. Jag hade hemlängtan (som vanligt). Vi åt på en massa goda restauranger. Vi åkte på utflykt i bergen. Jag cyklade tandemcykel för första gången i mitt liv.

Igår 17.4 ankom vi alltså i Side. Side är mycket mindre än Alanya (thank god). Side är väldigt historiskt, och historiken lever i hela staden. Jag fick tillbaka lite fördomar om Turkiet, tyvärr. Jag flyttade in i min härliga nya EGNA lägenhet. Jag pratade i telefon med Jessica, Panos och Tim som jag lärde känna i Grekland förra sommaren och jag började nästan gråta så jag saknade dom.

Så det har verkligen varit mycket, full rulle hela tiden, men jag trivs hyfsat bra ändå. Time will tell. Internet hemma fungerar inte riktigt, så bloggar från kontoret än så länge. Vi hörs.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: