Turkiet, del 2

Introduktionen fortsätter. Vi har varit på båtutflykt idag och just nu sitter vi på kontoret och väntar på att börja vårt sista möte innan CC officiellt öppnar imorgon. Själv fortsätter jag min intro, och börjar jobba först nästa vecka. Så konstigt att inte ha uniform mera. Vi jobbar ju bara på vårt interna kontor, så ingen uniform behövs. Jag saknar nästan den. Här är sista bilden på mig i uniform, i Thailand.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: