Turkiet, del 3

Har haft mera genomgång idag, med några andra tjejer som också kom senare hit. Sedan stack vi iväg till Manavgat för att ta passfoton, då mina svartvita foton jag tog i Finland inte duger, måste vara färg.

När vi kom tillbaka till Side gick vi iväg på en rundtur genom hela Side, för att bekanta oss med staden. Och desto mera vi gick och såg ju mindre blev staden. Nu känns det helt galet att jag höll på att tappa bort mig här den första kvällen, staden är ju så liten! Men känner staden mycket bättre nu, och känner att ja har en bättre bild av hela stället.

Nu ska jag hem från kontoret, ska svänga in via lördagsmarknaden med Riina, min finska kollega här på CC. Och ikväll blit det sushi med en stor del av teamet på Karma. Guidelivet.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: