Turkiet, del 5

Har haft ledig dag idag. Vaknade, städade lägenheten lite, la sista sakerna på plats och fick lite styr här hemma äntligen. Efteråt gick jag via kontoret, och så tog jag en promenad ner till centrum. Gick längs strandpromenaden och tog slutligen lunch vid ett av våra hotell Sunprime  Dogan. Efter lunch besökte jag den antika delen av Side och beundrade bl.a. Apollos tempel i väntan på min spa-tid som jag bokat på samma hotell jag lunchade på, Sunprime.

Efter spabesöket gick jag ännu hem, så har gått en hel del idag. Kvällen har jag tillbringat hemma, med film, internet och besökt till matbutiken några gator bort, Migros.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: