Den goda dagen

När jag i föregående inlägg skrev att imorgon blir den bästa dagen på länge, hade jag ingen aning om hur rätt jag skulle komma att ha. Det jag själv syftade på var nämligen att jag skulle få besök. Sent den 24.4 hämtade jag upp en viss bekant Grek som kom hit på besök. Att få besök är det bästa som finns. Speciellt när man är i ett nytt land, och känner sig lite ”udda”. Då är det nice att se ett bekant ansikte, då kan man vara sig själv igen.

Men det som också hände den 24.4, vilket jag inte visste då jag skrev det jag skrev, var att jag samma dag fick ett arbetserbjudande. I Finland. Jag har fått ett jobb i Finland.  Men mer om det får ni höra när jag kommit över själva shocken.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: