Turkiet, del 10

Så gick en vecka och kl.04:45 ringde väckarklockan idag, då jag skulle köra Lorenzo tillbaka till flygplatsen där han skulle flyga hem till Grekland. Veckan gick fort och gav mig mer energi för sista tiden här. Vi har besökt Antalya och Alanya, fast mest har vi bara hängt runt omkring Side, promenerat lite, shoppat lite, och ätit mycket. Det bästa har varit den hemlagade grekiska maten varje dag, inte illa att ha någon inneboende hos sig, och grekisk mat är ju heller aldrig fel. Vad jag saknar Grekland.

Angående sista tiden här så sitter jag fortfarande och inväntar mer information. När jag vet, ska ni få veta.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: