Lägenhet, bil och glass

Nu faller saker och ting på plats lite väl fort. Troligtvis åker jag hem i slutet av maj, så rätt snart. Och nu har jag hittat en lägenhet som jag dreglar över. Den skulle vara perfekt, men vad är chansen att de kan vänta med uthyrningen till början av juni..? Har dessutom hittat en bil som hade varit perfekt, men det tyckte tydligen någon annan också, och den blev redan såld. Så mycket på en gång nu, fast jag vet inte ens exakt hemresedatum än. Berättade förresten nyheten till alla kolleger igår på veckomötet så nu vet alla om det och man kan prata om det, skönt.

P.S. Föråt mig på vaniljglass och färska jordgubbar igår. Magknip idag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: