Turkiet, del 13

Hela mitt liv har jag haft allergi. Allergin var värre när jag var liten, de sista 7 åren har jag knappt haft några symptomer alls, och de få gånger jag lidit av allergin har det kunnat skötas med medicin utan problem.

Men här i Turkiet måste det blomma något som jag är starkt allergisk för. För varje gång jag öppnar fönstren eller dörren där hemma, eller varje gång jag går ut så börjar det. Nysandet. Jag nyser och nyser och nyser lite till. Näsan börjar rinna och klia, gommen börjar klia, ögonen kliar likaså.

Inatt var det riktigt hemskt, munnen kliade i ett. Jag försökte fundera på vad jag ätit, men kom inte på något ovanligt som jag hade förtärt. Har med mig antihistamin hemifrån men det hjälper inte längre än några timmar åt gången här. Vaknade t.ex. kl.03 för att ta en till tablett, och så var jag tvungen att ta en till imorse kl.07:30. Nu känns det relativt okej, fast näsan rinner lite och den kliar som fan.

Kanske jag är allergisk för Turkiet, hehe?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: