Jag vs. allergin, rond 2

Äntligen fick jag nog av min allergi och gick till apoteket. Näsan är någorlunda okej, och munnen kliar fortfarande men försöker äta Histec för det hjälper. Men mina arma ögon, de driver mig till vansinne varendaste kväll. Det kliar, de blir röda, de är uppsvullna. Och jag hade tydligen glömt packa med mina ögondroppar. Men nu ska det bli bot på även det. Fick ögondroppar som ska appliceras 3 gånger om dagen, så fastän jag förlorade mot allergin i rond 1, månne inte vi vinner allergin i rond 2.

Jobbade 8-16 idag men precis på väg tillbaka till kontoret, för vi ska ha veckomöte kl.20 nämligen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: