Turkiet, del 17

Igår var första ordentliga utgången för min del här i Side. Vi firade inte en, men två av mina kollegor på contact center som fyller år bara några dagar ifrån varandra. Jag var ledig igår, så slappade bara hela dagen innan det var dags att laga sig klar och träffa de andra för middag på Liman kl.21. Där blev vi kvar hela kvällen, fick födelsedagskaka, sjöng för födelsedagsbarnen och så gick vi ner till baren och fortsatte kvällen. Senare började det regna lite, men regnet fortsatte och när det började blåsa och åska så tyckte vi det var dags att ta taxi hem. Var hemma runt kl.02:30.

Är ledig även idag, gud vad skönt med två lediga dagar i rad – speciellt då jag jobbade 10 dagar i sträck innan det. Har faktist tänkt ta och hyra en bil och åka in till Antalya, fast vi får se hur det går med den planen eftersom jag vaknade först nu kl.11.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: