Drömma kan man alltid

Min drömlägenhet har blivit fri igen! Den som jag trodde blivit uthyrd eftersom annonsen togs bort. Idag har hyresvärden satt upp en ny annons, så lägenheten är fortfarande fri. Skickade genast in en hyres ansökan – oj då. Vet ju aldrig vad man får för svar, så skickade in en på skoj i alla fall. Skadar ju inte att i alla fall gå och ta en titt på ens drömlägenhet liksom. Ljusa, släta, nya ytor. Stora fönster. Egen gård (!). Lugnt område. Dagdrömma kan man ju alltid.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: