Sånt som händer sällan

..som matlagning i mitt kök. Jag har sagt det förut, ge mig ett recept och jag klarar mig rätt bra. Men det där med att spontant hitta på och tillreda maträtter – det går inte. Att tillreda vardagsmat varje dag – nej tack. Vågar påstå att det kanske är femte gången jag lagar mat i mitt kök sedan jag flyttade in en månad sedan. Det enda jag brukar få till i ett kök är en oreda. Men när man är lat, och har basingredienser hemma, och har tid, så kan man googla recept. Med ingredienserna jag hade hemma och med ett lätt recept blev det idag råstekt potatis och fiskpinnar. Voilà.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: