Turkiet, del 20

Jag har precis kommit hem från kontoret. Jo, klockan är lika mycket här som där. Tjugoettfyrtiosex. Kvart i tie. Gud vilken dag. Började jobba kl.8 och då var det rätt lugnt. Hade siesta mitt på dagen och kom tilbaka till kontoret kl.16 då jag började mitt andra pass som borde ha slutat kl.20. Men det var så mycket att göra, så många samtal, mail, SMS, klagomål, borttappade väskor, avbokade utflykter etc etc att jag nu först är hemma. Och jag känner mig mer eller mindre död. Ska inte vaka alltför länge, bara en kort nattsömn och sedan ska jag tillbaka till kontoret kl.8.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: