Mycket jobb nu

När jag loggade av arbetsdatorn kl.20:15 idag märkte jag en konstig känsla i huvudet, något som inom några sekunder hade förvandlats till en mästerlig huvudvärk utan like. Jag hade jobbat så gott som non-stop från kl.12 och när stressen äntligen släppte kom huvudvärken passligt fram. Jag började fundera vad det kunder bero på, men så kom jag ihåg, ja just det, jag drack en klunk vatten på morgonen. Och that’s it. Det var det enda jag hade druckit/ätit på hela dagen. Min plan var att äta på jobbet, men jag har varit så upptagen på jobbet hela dagen från tolv till åtta att jag inte ens ägnat en tanke åt varken mat, vatten eller Facebook.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: