Beslut som påverkar framtiden

Så var beslutet gjort, bekräftelsen om deltagandet i inträdesprovet inskickat, flygbiljetterna beställda. Jag flyger hem till Finland 23-24.5 för inträdesprov. Biljettpriserna var skyhöga, men jag tror det kommer att vara värt det i det långa loppet. I framtiden.

Min lediga dag idag har alltså tillbringats med distans uppgiften som ska vara klar innan inträdesprovet. Har läst en 44 sidors artikel, och börjat skriva på uppsatsen som vi ska skriva baserat på artikeln och egna arbetserfarenheter.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: