Siesta-uppsats

Sitter som bäst hemma under min siesta, och skriver på min uppsats för inträdesprovet som går av stapeln fredag. Jag är så gott som klar, så stressar inte utan sitter och skriver en kort sammanfattning som bäst. Vi har blivit ombedda att begränsa oss till två skrivna sidor, men att skiva en uppsats på bara två sidor är svårt. Man vill skriva om allting, men måste ibland gallra så man får fram det viktigaste. Blir nog bra det här.

Börjar kanske bli smånervös så småningom. Bara jag nu skulle få fixat transport till flygplatsen kl.04 inatt skulle allt vara bra. Men har pratat med vår agent och han har lovat hjälpa mig. Tur så är väskan packad i alla fall.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: