SommarFinland

Jag är hemma. Hemhemma. I Finland, och jag lovar – Finland har aldrig varit såhär vackert. Ja visst det regnar lite grann, men annars. Som jag saknat sommarfinland! Och inte undra på, det är ju faktiskt hela 3 år sedan jag fick se Finland under sommaren.

Nu ska jag njuta av idag, sedan prestera 100% på inträdesprovet imorgon och sedan ska jag tillbaka till Turkiet med kvällsflyget. Den som hade en romantisk bild av business travel har nog förstått fel.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: