Grönt är skönt

Jag är i liv, trots 3 tunga dygn. Jag reste alltså hem till Finland en snabb sväng för att delta i ett inträdesprov och nu är jag tillbaka i Turkiet. Själva inträdesprovet är för tråkigt att tala om, men Finland åh Finland! Grönskan, renligheten, tystnaden. Sommar i Finland är något jag missat alltför länge, och något jag ser framemot att uppleva i år. Fastän det småregnade lite nu som då under min vistelse så njöt jag för fullt och fick även årets första grillkorv.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: