Turkiet, del 23

Ibland är livet rätt skönt. Som när man får sova en 14 timmars nattsömn och när man vaknar får man bara lägga sig på soffan, lyssna på sommarlåtar och låta solen och vinden komma in genom den öppna terassdörren. Hade sovit totalt 10 timmar under de senaste 72 timmarna så igår kväll var jag rejält trött. Vet inte exakt när jag slumrat till men 19:20 hämtade jag min tvätt i tvättstugan och efter det la jag mig i sängen för att vila. 14 timmar senare vaknade jag. Började jobba först kl.12 idag så hade dessutom hela förmiddagen på mig att lata mig. Bara 6 dagar kvar nu.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: