Turkiet, del 24

Så börjar dagarna gå mot sitt slut inom denna era i mitt liv. Och vad fick jag som tack för 3 år och 7 säsonger i detta företag? Jo, jag blev vräkt från min lägenhet de sista 5 dagarna. Tacksamheten för min lojala insats under de senaste åren värmer mitt hjärta.. Pfft. Kunde inte vara gladare att få åka härifrån om 5 korta dagar, bara mina nerver håller tills dess, är nämligen på gränsen till att säga något fult till någon.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: