Starskott för sommaren

Här sitter jag på kontoret och drömmer om sommaren. För hur bitter jag än är, eller hur skit den nya bostaden än är så är det ju faktist så att sommaren är på kommande. Och inte bara vilken sommar som helst, utan en sommar hemma. En sommar hemma som kommer att inkludera sol, värme, bad, sommarstuga, grillmat, nytt jobb, kompishäng, picknick, borgbacken, lappvik stranden (eller hur Ida?), gröna ängar, lonkero, promenader, terassbesök, fest, ljusa sommarnätter, lösglass, åktur i cabriolet (om jag ber snällt av bror), nya äventyr, parkhäng, och kanske även någon avstickare till ett ännu varmare land. Vem vet. Den 1. juni sätter jag mig på ett flyg hem och samtidigt går startskottet för sommaren 2013.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: