Nytt jobb

Första dagen på det nya jobbet! Jag är alldeles yr i huvudet av all ny information och jag är så utmattad efter en lång första dag. Men själva jobbet gillar jag, det kommer att bli bra, och de blivande kollegerna verkar jättetrevliga. Tänk att jag nu kan säga att jag är fastanställd och jobbar i Helsingfors? Känns så mycket mer vuxet.

Dessutom har jag fått nys om en fin sommarlägenhet mitt i centrum, så håll tummarna att jag får hyra den.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: