Fritids Zombie

Nytt jobb = ingen fritid? Så sitter jag på tåget igen, på väg på min sista arbetsdag för denna vecka. Det har varit en tung vecka. Stigit upp tidigt, tagit mig till tågstationen, åkt tåg en timme, gått till arbetsplatsen, jobbat 8 timmar, gått tillbaka till tågstationen, åkt tåg en timme hem, tagit mig hem. Och när jag kommit hem efter en liknande dag, så har jag varit så otroligt utmattad. De få timmar fritid man haft på kvällarna hemma har tillbringats i en nästintill Zombie-mode.


Väckning kl.05:30 och hemma igen kl.18:00. Verkligen ingenting för mig känner jag. Har gått och lagt mig kl.21 nu två kvällar i rad för att jag varit så trött, och sedan kännt mig dålig för att jag gått och lagt mig så tidigt.


”Man blir van med pendlandet” har de flesta sagt. ”Jag hoppas det” har mitt svar varit till dem alla. Blir säkert lättare när man kommit in i arbetsrutinen och lärt sig allt. Kommer ju dessutom få börja jobba andra tider sen, så man behöver inte stiga upp precis så tidigt varje dag mer, bara nästa vecka till.


I ett desperat försök att göra nåt mer av mina kvällar än att halvsova framför TV:n, åkte vi igår kväll en snabbsväng till sommarstugan och doppade oss. Det var skönt, och det gav ett stort mervärde till min dag.


Idag är det samma recept som gäller. När jag kommer hem byter jag bara om och så ska vi köra till sommarstugan och tillbringa en natt där. Bara koppla av. Det ska bli skönt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: