Vardag

Andra arbetsveckan på det nya jobbet är i full gång redan. Helgen gick snabbt med övernattning på sommarstugan, picnic i parken och besök till Esbo. Nu börjar det redan gå lättare med vardagsrutinerna. Men jag har fortfarande svårt att hitta tid till det jag vill göra, som att blogga och träffa kompisar. Men ikväll ska jag möta Ida och så ska vi ut och äta, det ska bli roligt! Imorgon har jag även tid till frisören efter jobb, ÄNTLIGEN! Är typ ett år sen sist nämligen (!).

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: