En glad fredag och en lugn lördag

Jag har nog sällan varit så glad över en fredag som jag var igår. Trots att veckan gått snabbt var jag i behov av ett veckoslut. Påväg hem svängde jag och pappa in via butiken och jag köpte popcorn och kultalonkero – en oslagbar kombination, medan pappa köpte grillkorv. Det sammanfattade även fredagskvällen ganska bra; först grillmat och sedan film + popcorn&kultalonkero.

Idag inleddes dagen lugnt med ett besök till Lojo där jag först hade läkartid på Mehiläinen, och sedan ”råkade” jag gå in i några butiker. Fyndade bl.a. ett par ursnygga byxor!

Ikväll var vi på promenad med min mamma, när vi oväntat träffade på både min bror och pappa och det hela slutade med att vi alla gick en lång skogspromenad mitt i skogen. Det brukade vi göra när vi var små, men det var så länge sen så det var riktigt roligt och avslappnande faktist. Älskar doften av skog. Vi avrundade kvällen med grillkorv och jaffa som vi åt ute på brors terass i solnedgången. Motion, frisk luft, sol, terass, grillkorv, jaffa och en katt i famnen – skön och lugn lördag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: