Första natten i Vallgård

Igår höll vi på att bära, skruva och fixa enda till kl.23:15 innan vi ännu körde hem-hem. Idag är jag tillbaka för att tillbringa första natten i min nya lägenhet. Jag har fixat lite småsaker, lagat mat i mitt fina kök och nu har jag precis slängt mig på min nya soffa och ska se en bra film. Ja och så har jag jobbat idag också. Imorgon jobb ännu sen tre dagar ledigt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: