Dags att andas – del 1

När jag landade i Grekland förra måndagen, var planet en halvtimme i förtid och varenda cell i min kropp var på helspänn. Jag kunde inte förstå att jag var tillbaka. På flygplatsen möttes jag av en härlig överraskning då både Lorenzo och Jessica kom och hämtade upp mig.

Innan jag åkte hade planerna ändrats många gånger. Först var det meningen att båten, M/S Panagiota skulle stå tom i Nidri hamn och att jag och Lorenzo skulle bo där, men när det sedan visade sig att de skulle ha gäster och segla iväg fick vi hitta på något annat. Så vi delade upp semestern så att vi hyrde en lägenhet för de första 4 nätterna och åkte sedan iväg och tillbringade de 4 sista dagarna på båten och seglade runt de Joniska öarna.

När vi åkte från flygplatsen, körde vi snabbt hem mina grejer till lägenheten, och så möttes vi upp igen för en sen middag på Ola Kala. Sparkade igång semestern på en gång redan första kvällen, vilket fick hela semesterna att verka längre. När vi satt där och åt middag (Jessica, Lorenzo, Arjan, Sanja och jag) så kunde jag inte fatta hur normalt det var att vara tillbaka. Som om jag aldrig åkt iväg.

Dag två var en lugn dag. Jag sov länge, steg upp sent och gick sen runt i Nidri och shoppade nya bikinin och sandaler. Gick sedan hem till några bekanta och hälsade på deras söta valp, innan jag åkte till Lefkada med ”pojkarna” som skulle hämta några grejjer där.

Väl tillbaka i Nidri tog jag och Lorenzo lunch på Mythos innan det var dags för siesta (älska siesta!). Eftermiddagen fortsatte i lika lugna tecken som förmiddagen och jag tog en promenad i hamnen och hälsade på alla bekanta jag känner där; Vaggelis, Tsimis och resten av personalen på Piperi, Mixailis på El Greco, Panos och Rico på Cafe di Paris etc etc. Det var en riktig kramfest!

Från Di Paris gick jag hem till Jessica och fick se hennes och Telis hus. De bor i ett sött litet Grekiskt hus med så söta dörrar och fönster att jag genast ville flytta in med dem! Så fint! Jessica fixade sig klar på rekordtid, Lorenzo hämtade upp oss och så körde vi till Vassiliki för att ha middag med Telis där. Parmiddag ❤

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: