Jag kom, jag såg, jag andades

Jag älskar Grekland mer än någonsin. Jag trodde jag skulle ha svårt att anpassa mig i ”turistrollen” efter att ha jobbat där så länge, men nu när jag har en FANTASTISK vecka bakom mig ser jag att jag trodde fel. Grekland var vackrare än någonsin, varmare än jag kom ihåg och så otroligt genomljuvligt. Blev kär i hela landet igen.

Jag har träffat gamla bekanta, ätit grekisk mat i mängder, kopplat av, solat, promenerat sönder fötterna, badat i det turkosa Joniska havet, åkt motorcykel, läst böcker, seglat och andats. SOM jag har andats.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: