Dags att andas – del 2

Tredje dagen började vi tidigt med en örunda, Lorenzo och jag. Vi körde norrut och hade som plan att efter Lefkada ta oss söderut längs västkusten och bonga någon fin strand. Vi stannade för frukost i det idylliska Agios Nikitas, men vågorna var för stora för att bada där. Nästa stopp blev Kalamitsi som jag aldrig besökt förr, men stranden var en stor besvikelse, så vi körde vidare.

Slutligen kom vi till en av mina favoritstränder; Gialos och bestämde oss för att stanna där. Det blev många timmar av sol, bad, promenad, lunch och avkoppling innan vi tog oss hem, utmattade av all avkoppling.

Några av mina bästa minnen från ifjol är då vi tog motorcykeln och åkte till Sivota för middag; så vi ville återuppspela denna scen. Senare på kvällen tog vi alltså den bekanta motorcykeln, körde den bekanta vägen till Sivota, åt den bekanta maten på den bekanta Stavros Tavernan och gick omkring och beundrade båtarna i den bekanta hamnen. Alltid lika härligt! Väl tillbaka i Nidri gick vi ännu en kort promenad i hamnen vilket slutade med några drinkar på Rouge Booze innan vi gick hem.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: