Dags att andas – del 3

Dag fyra på min andningssemester i Grekland steg jag upp runt 10:30 och gick genast till poolen där jag och Jessica bestämt träff för en liten solningsstund. Molnfri himmel, en varm sol, en god vän, bekväma solstolar, en fin solbränd hy, doften av sololjan och en mojito i handen. Vad mer kan man begära liksom?

Efter vår pool session tog vi oss till Cafe di Paris, där servitricen Nelli fortfarande kom ihåg min vanliga beställning utan att jag sa ett enda ord!!! Kan ni fatta? Det är kundbetjäning det, att återvända efter ett år och servitricen vet precis vad du vill ha. Eller var det ett tecken att jag ifjol hängde för ofta på Cafe di Paris? Beställde det vanliga lite väl ofta? Hur som helst, var chicken ceasar salladen och tranbärsjuicen precis lika god som ifjol. Gott!

Efter lunchen gick jag och Lorenzo och hälsade på fler bekanta på Christos, där vi slog oss ner med varsin öl och tog ett dopp vid stranden. Efter en lång ”var-har-du-varit-hur-mår-du-runda” tog vi oss hem och jag fixade mig klar för middag på tumis med Jessica. Vi gick till en restaurang som heter Symposium, som jag aldrig besökt förr. Restaurangen packades full rätt fort för det utlovades grekisk afton där, men vi gick innan de började. Som dessert gick vi nämligen till Cafe di Paris (igen, jag vet, men det är som ett andra hem) och tog varsin frozen strawberry margarita – vilka minnen!

När vi sörplat i oss drinkarna gick Jessica vidare med sina arbetskamrater och jag mötte upp Lorenzo på Ola Kala och vi tog oss till Lefkada. Där gick vi omkring i stan, kollade på folk, tittade i några butiker och slog oss ner på en restaurang en stund för att bara sitta. Men plötsligt var klockan redan mycket och vi hade en tidig väckning framför oss så det var bara att ta sig hem, och packa ihop grejjerna, ställa väckarklockan och så vinka adjö till lägenheten.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: