Dags att andas – del 5

Sjätte dagen av semester och andra dagen på båten var den lugnaste av alla dagar. Vi seglade nämligen hela dagen, från Vathi i Ithaca, till Attakos, Gerakas och slutligen Lefkada. En heldag på havet. Frukost, häng, bad, solning, lunch, bokläsning, avkoppling och lite mer solning. Av-kopp-ling. När vi anlände till Lefkada fick jag se varför Lefkas sägs ha världens vackraste solnedgångar. Det var något att se det, precis som ifjol. I Lefkada gick vi runt lite, shoppade och så åt vi middag. Men efter middagen var vi så mätta så vi gick direkt tillbaka till båten, tog oss till den sköna säckstolen och somnade nästan uppe på däck. 

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: