Dags att andas – del 6

Söndagen startade vi tidigt igen med båten och hade tur med vädret – perfekt väder för att segla den långa vägen från Lefkada till Parga. Fick se vackra vyer längs vägen, njuta av den varma solen och sköna blåsten och läste  även ut  min bok. Väl framme i Parga var det äntligen dags för världens godaste lunch; hemgjord (inte av mig) grekisk sallad och tzatziki. SÅ gott! En av hödjpunkterna under resan. På kvällen gick vi ut med resten av besättningen och tog en promenad i Parga innan vi slog oss ner vid ett Gyros-ställe där jag plötsligt befann mig mitt i en hektisk diskussion på grekiska. Fattade inte så mycket, men det är ganska roligt att höra på när de ”diskuterar” för för mig låter det precis som om de grälar. Fick hela tiden försöka läsa ansiktsuttrycken för att se om de verkligen var sura eller om de bara utbytte åsikter. Svårt att veta med greker ibland! De är högljudda de.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: