Sista andetagen

Sista dagen, sista andetagen av havsluft, sista seglatsen, sista solbrännan. Måndagen gick åt till att segla tillbaka från Parga, via Lefkada till Nidri. För det mesta låg jag uppe på däck och njöt av livet. Ja, det var ju faktiskt inte så svårt att njuta av livet just då. Väl framme i Nidri var det dags för god lunch igen, och sedan siesta med en liten tupplur ute på däck. När kvällen kom, var det dags att packa ihop grejjerna, säga tack och adjö för denna gång. Vi tog en sista middag i Lefkada med Lorenzo, åt alltför mycket glass, körde förbi Milos och beundrade solnedgången och sedan körde vi till flygplatsen där flyget igen avgick i förtid. En vecka gick fort, men ändå långsamt. Fick koppla av, fick andas och fick bara vara. Återvände hem nöjd, glad och solbränd.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: