Jobb & skola

Besökte min syster idag och tillbringade hela förmiddagen där innan jag började jobba kl.15. Vi talade om hur det känns när vardagen slår in efter semestern, och min syster påpekade också att jag inte bloggat på en tid. Javisst ja. Ärligt sagt har det inte hänt så mycket. Eller.. ja, visst har det ju. Men det känns som om man inte kan skriva om riktigt allt här ändå. Men vardagen är full av jobb, eller även helgerna nuförtiden. Och kvällarna. Ska bli intressant att se hur jag ska kombinera jobbet och skolan som börjar om bara 2 veckor.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: