Det var en gång en cykel

Det var en gång en cykel. En fin cykel som jag fått som rätt så ung men som fortfarande höll standarden för en bra cykel även i denna dag. Cykeln levde lyckligt i över 10 år ute på landet. Men så en dag var det dags för cykeln att flytta bort från landet och in till storstaden Helsingfors. Cykeln trivdes inte, och hatade att stå låst hela tiden, men det kunde inte hjälpas. En vecka senare blev cykeln stulen. Nu återstår bara ett tillverkningsnummer på en polisrapport. Snipp snapp snut, så va’ sagan slut.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: