Lever ut känslorna

Gick hemifrån 6:40 och kom hem 22:20. ”Storstadslivet”. Hektiskt, hektiskt. Älskar det. Ibland. Just nu. Har haft mycket för mig på sistone känns det som. Mitt känsloliv har vänt 180 grader flera gånger om under de två senaste veckorna. Ingenting är som det var två veckor sedan. Allting har ändrats. Och ändå ingenting. Flänger omkring hit och dit, lever ut livet och känslorna och det känns som om det kryper i skinnet om jag sitter still för länge. Ung och dum kallas det väl, men skulle inte byta ut det mot någonting just nu. Just nu är jag nöjd, verkligen nöjd med hur livet ser ut för tillfället.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: