Periodbloggarn’

Mitt bloggande går i tydliga perioder. Det stör mig lite grann att det blir så långa pauser mellan inläggen, men samtidigt känner jag att jag varken har lust eller tid att skriva oftare. Ingen ork att koppla ihop telefonen med datorn för att få internet, och mobilbloggandet kommer inte på fråga nuförtiden.

Men ja, har gjort en massa roligt sen sist. Har besökt landet några omgångar, träffat kompisar, varit på tivoli med syster och barn och jobbat, jobbat, jobbat. Just nu har jag två dagar ledigt, så skyndade hem på tisdag efter jobb och ska tillbaka till H:fors först fredag förmiddag. Njuter av landet så gott jag kan, eftersom det lär vara en längre tid innan jag kan komma hit igen. Har inte mycket ledigt nu framöver, då mina lediga dagar från jobbet kommer att tillbringas i skolan som börjar om 2 dagar (!!).

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: