Tillbaka i studielivet

Första dagen i skolan avklarad – ja på en lördag. Men trots huvudvärk, benvärk, och trötthet var det roligt. Vi hade en ganska lugn första dag, med en allmän genomgång av skolan och faciliteterna där, vi gick igenom utbildningsprogrammet och fick bekanta oss med alla våra elektroniska studiehjälpmedel som Winha och Moodle (men det var mest repetition eftersom vi använde samma program i Novia då jag studerade där). Var kul att träffa alla som man sett på inträdesprovet, och fast jag hade svårt att koncentrera mig så kommer jag ihåg namnet på hela 3 klasskamrater efter första dagen, haha. Ja nästa vecka ska vi väl lära känna varandra bättre då vi kommer igång med föreläsningar och grupparbeten.

No rest for the wicked säger man ju, och eftersom en kollega blivit sjuk så hoppar jag in på ett 6-timmar pass på jobbet nu efter skolan. Om dryga 15 minuter rättare sagt. Bäst jag skyndar mig!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: