Internationellt

Det andra jag verkligen gillar med min skola, förutom det att vi fick gå två timmar tidigare än planerat idag, är att hela utbildningen går på engelska. Det är så uppfriskande, och jag gillar verkligen den internationella miljön. Internationella föreläsare, proffesorer och studiekamrater. Jag menar, i bara min klass, har vi studeranden från bl.a. Österrike, Slovenien, Kenya, Tyskland, Ghana, Ukraina, Amerika, Estland och Kina. Vi finnar är nästan en minoritet i klassen, och det är riktigt kul!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: