PW, mBar och after work

Skulle blogga på söndagen, men plötsligt är det tisdag redan?

Vad var så speciellt med söndagen då? Ja, inget, förutom att det var min första lediag dag på 10 hela dagar. 10 dagar av jobb och skola. Så söndag, hade jag inga planer. Och det var skönt. Hängde hemma hela dagen, tittade otaliga avsnitt av Sex and The City, gjorde några skoluppgifter, men mest slappade jag bara. Slappade så mycket att jag till sist fick dåligt samvete och drog mig själv ut på en powerwalk. Sen blev det stressigt, för lovade möta upp Teemu för en snabb kaffe genast efter min PW, fick alltså skynda mig hem, duscha och sedan ta spårvagnen in till Böle. Där mötte jag en arbetstrött kompis över en kaffe (coca cola för mig, tack).

Hade dock inte länge tid förrän jag hade bestämt träff med en annan kompis och jag tog mig in till stan. mBar terassen invigdes första gången för mig i år (i september, lyckat) och tack vare värmelampor var det verkligen riktigt behagligt, skönt till och med. Vad som skulle vara ”några” blev många, och till slut var det valomerkki och vi gick vidare till Milli där bra musik och goda drinkar ledde till att jag var hemma kl.04.

Det var min sköna söndag. Måndagen igår sparkade igång verkligheten (vardagen) igen en gång. Jobb följt av lite after work drinks med en kompis.

mBar

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: