Restaurang- och dejt recension

Igår var jag på en dejt, och vi hade planerat in en middag. Eftersom jag länge velat pröva Papa Albert, blev det vårt mål. Hade hört mycket bra, och restaurangen såg så mysig ut då jag åkte förbi Albertsgatan en dag.

Problemet, var väl just det, att jag hade för höga förväntningar. För sanningen är att jag var lite besviken. Den mysiga stämingen fanns inte riktigt på plats. Personalen var trevlig och söt, men med tanke på att restaurangen var nästan tom skulle jag har förväntat mig mer. Maten var god, men även där fattades det där lilla extra. Tyvärr. Jag är hemskt ledsen att jag inte gillade stället mer än vad jag gjorde. Trodde verkligen jag skulle gilla det. Sällskapet, däremot, var det inget fel på.

Restaurangen får två poäng av fyra (2/4), dejten tre (3/4).

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: