Miniholiday

Haft några hektiska arbetsdagar nu, har gjort nya rekord gällande arbetsmängd. Fast roligt är det, dagarna går snabbt och man har inte tid att bli uttråkad.

Imorse vaknade jag rätt tidigt, gick till skolan och letade reda på några böcker och en artikel för en skoluppgift. Sedan gick jag tillbaka hem, satte på lite Sex and the City, gjorde lite Fajitas och nollade innan jag tog mig till jobbet igen kl.15. Och här sitter jag nu. Slutar om 20 minuter ungefär.

Imorgon tar jag morgontåget ut till landet där jag kommer att ta en miniholiday ända till måndag. Skulle egentligen ha åkt på en snabbtur till Rom, men planerna ändrades och jag vill inte åka ensam, så tar mig hem-hem istället. Kanske lika bra så, nolla lite.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: