Husmålning, frukter och blommor

Min miniholiday var på tok för kort. För det första så åkte jag till hem först nästa dag, inte samma kväll som jag tänkt mig. Och när jag kom fram så bara svischade dagarna förbi. Men roliga saker har jag ändå hunnit med, som bland annat familjetid, vinkväll med barndomskompisen och husmålning.

Husmålning; Före

Husmålning; Efter

Päron i trädgården.

Äppel på terassen.

Blommor som blommar i september.

Vackra höstdagar.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: