Sena kvällar, långa nätter

Kvällsskift på jobbet. En timme kvar. Brukar inte gilla kvällsskift men det var riktigt skönt att få sova in imorse. Blev sen kväll igår nämligen, åkte till en kompis för att kolla en film och var sent hemma.

När jag vaknade imorse, åkte jag raka vägen till skolan och lämnade in det sista papret som fattades och nu får jag alltså studera vidare på min magisters examen i lugn och ro.

Därifrån åkte jag tillbaka till knutarna runt mitt hem, besökte en fin liten butik jag sett på varje gång jag gått förbi, och därefter besökte jag ännu köpcentret Arabia som ligger ett stenkast ifrån mig.

Hade precis tid att gå hem, äta lunch och koppla av en stund innan jag skulle på jobb. Slutar kl.23 och därefter har jag lovat en kompis att göra honom sällskap över en drink eller två, så lär bli sen kväll även idag. Men det gör ingenting, för imorgon ska jag jobba mitt första nattskift! Får sova länge ja, men annars är jag är livrädd! Tänk att sitta här helt ensam en hel natt och ansvara för allting, håller tummarna att allt går bra.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: