Om att lura kroppen

Älskar att det är så lätt att lura min kropp. Var orolig att jag inte skulle får sömn då jag gick och la mig efter nattskiftet, eftersom jag inte brukar kunna sova på dagen eller när det är ljust ute. Men satte en mörk scarf över ögonen och när jag vaknade kl.13.30 var jag totalt övertygad om att det var natt och mörkt ute. Lite mörker så somnar jag genast! Lättlurad, min kropp.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: