Frisk luft som sömnmedicin

Efter två nattskift och cirka sex timmar sömn per natt (eller dag) kom jag igår ut till landet, tog några andetag av den friska landsbygdsluften och somnade så djupt att jag sov i elva timmar.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Igår kom jag hem från jobbet kl.07, gick och la mig och hade väckning 13:40 för att hinna på bio med min kompis Linda kl.14.20. Men av någon anledning hoppade jag på den långsammaste spårvagnen någonsing och jag bokstavligen sprang in på bion exakt kl.14.20. Vi såg filmen Pain & Gain, och tyvärr hade jag förväntat mig så mycket av den, att filmen var en liten besvikelse. Helt otroligt att den baserar sig på verkliga händelser!

Efter bion tog Linda och jag kaffe med Jani en stund. När det var dags för Linda att gå gick vi henne till busshållplatsen och så erbjöd sig Jani att köra mig hem till Karis. Tackar man väl inte nej till? Så vi körde, och när vi kom ungefär till Sjundeå utbrast Jani ”men här finns ju ingenting?!”. Stadsbor, skrattade jag. Det är ju precis det som är grejen med landsbygden? Tomheten, lugnet och den där TYSTNADEN jag alltid pratar om.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: