Födelsedagsfirande

Efter en hel förmiddag i soffan med en pizza och en film, och med fortfarande en släng av huvudvärk kan jag säkert säga att det var en bra kväll igår. Teemu fyller år idag så vi var ut och festade till det igår. Vid sidan om den dåliga musiken och de goda drinkarna på Milli diskuterade vi  musik, olika födelsedagstraditioner, hundar och hunduställning, födelsedagsönskningar och allt där emellan. Vet inte varför men det är nästan roligare att fira någon annans födelsedag än sin egen. Vad beror det på?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: