Minusgrader med mysfaktor

Minusgrader och julsånger på radion i September? Överdriver vi inte lite nu? Jag menar, ja, julen är härlig, men låt den komma på sin egen tid, likaså med vintern. Är inte alls i behov av minusgrader just nu, även och jag föredrar det framför regn och slask.

Lyckligtvis kunde jag förutse en kall höst och har redan beställt och fått levererat både vinterjacka och vinterskor. Vinterjackan fick jag redan ta i användning någon dag sen och visst var det skönt att byta ut korta, tunna läderjackan mot en lång, tjock parka. Hög mysfaktor på den. Vinterskorna får jag låta stå en stund ännu, känner att jag inte riktigt är färdig för dem.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: