Tidsplanering

Då jag saknar tid, märker jag att effektiv planering lindrar stressen. Just nu stressar jag mest över att jag inte har tillräckligt med tid att träffa/prata/ringa mina kompisar. Jobbet och skolan står i vägen för fritiden. Men med god planering börjar jag nu få koll på allt, och har även lyckats planera in några specialgäster. Ska nämligen få besök av Hanna nu i lördag och nästa veckas onsdag ska jag besöka Annu i Åbo!

Igår hade jag dessutom en hel kväll för mig själv, vilket inte hänt på en lång tid. Från och med idag har jag kväll/nattskift hela veckan, vilken sjuk lyx att få sova på morgonen. Steg upp runt 11:30 idag. Tidsrytmen passar mig bra, har kompisar som också jobbar kväll så vi brukar träffas rätt sent efter jobbet, och att då få sova längre på morgonen är betydligt mycket bättre för mig än att försöka klara mig på 4-6 timmar sömn och sedan gå tidigt till jobbet. Ingen morgonmänniska jag inte.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: