Ingen babymänniska

I senaste inlägg skrev jag att jag inte är en morgonmänniska. Det finns många andra saker jag heller inte är. Som en babymänniska, det är jag inte heller.

Idag när jag kom till jobbet, hoppade min kollega bokstavligen upp ur sin stol, satte händerna förtjust på kinderna och sa att det finns tre stycken babyn i kafferummet (kollegerna som är på mammaledigt hade kommit på kaffe) om jag vill gå och hälsa på dem. Jag försökte le, sa nånting i stil med ”oj då” och gick rakt förbi kafferummet utan så mycket som en glans åt det hållet. Inte min grej helt enkelt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: